ThuiszorgZorg en ZuiverSchoonmaakdiensten

Bedrijfspand schoonmaken Haarlem

Bedrijfspand schoonmaken HaarlemUw bedrijfspand laten schoonmaken in Haarlem? Zorg en Zuiver is het adres voor het schoonmaken van bedrijfspanden in Haarlem en de rest van Noord-Holland. Een schoon kantoor of bedrijfspand draagt bij aan een positieve uitstaling van uw onderneming en dat moet dus goed gebeuren. Helemaal als u regelmatig klanten ontvangt. U kunt de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf met een gerust hart overlaten aan de vakkundige schoonmakers van Zorg en Zuiver. Wij zorgen voor een hygiënische werkplek, schone ramen en een frisse werkomgeving. Dat is goed voor de werknemers en voor de levensduur van uw interieur. Wij leveren kwalitatief hoogstaande bedrijfsschoonmaak tegen scherpe tarieven.

Schoonmaakplan - bedrijfspand schoonmaken Haarlem

Bij ons staan professionaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. We houden bij het inplannen en het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden aan uw bedrijfspand altijd rekening met uw wensen, u krijgt dus een schoonmaakplan op maat. We kunnen uw pand op vast afgesproken tijden schoonmaken, maar ook een eenmalige klus (bijvoorbeeld voor een oplevering) behoort tot de mogelijkheden. We leveren altijd de hoogste kwaliteit en lopen graag samen met u een controleronde om dit te bevestigen.

Personeel

Wanneer u er voor kiest om uw bedrijfspand schoon te laten maken door Zorg en Zuiver, kunt u er altijd vanuit gaan dat u goed opgeleid personeel over de vloer krijgt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze schoonmakers over de juiste materialen beschikken en dat er wordt gewerkt volgens de geldende regels en wetten.

Milieuvriendelijk

Een goed milieu is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Daarom gebruiken we bij het schoonmaken van uw bedrijfspand altijd de meest milieuvriendelijke producten. Deze materialen zijn minstens zo effectief als 'reguliere' schoonmaakproducten, maar zijn dus aanzienlijk minder belastend voor het milieu.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het schoonmaken van uw bedrijfspand in de regio Haarlem? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zorg en Zuiver- schoonmaak en thuiszorg Haarlem