ThuiszorgZorg en ZuiverSchoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Zorg en Zuiver is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zijn werkzaamheden uitvoert in Noord-Holland. We werken zowel voor bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een groot bedrijfspand of om een particuliere woning, met schoonmaakbedrijf Zorg en Zuiver weet u zeker dat u pand in Noord-Holland vakkundig wordt schoongemaakt door een gemotiveerd en enthousiast team van schoonmakers.

Diensten schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Wij leveren een breed scala aan schoonmaakdiensten. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan de wekelijkse schoonmaak van uw kantoor en de reiniging van scholen en (bedrijfs)kantines. Ook voor het schoonmaken van particuliere huizen of het opruimen van een evenemententerrein kunt u vertrouwen op schoonmaakbedrijf Zorg en Zuiver. Bij al onze werkzaamheden staan de wensen van de klant centraal. Wij passen onze planning aan op uw agenda en leveren alleen die diensten die u van belang vindt.

We sluiten graag een langdurige onderhouds- en schoonmaakovereenkomst met u af, maar ook voor een eenmalig klus (bijvoorbeeld voor de oplevering van een nieuwbouwproject) bent u bij Zorg en Zuiver aan het juiste adres.

Vakmensen schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Schoonmaakbedrijf Zorg en Zuiver werkt uitsluitend met gediplomeerde vakmensen. We zorgen dat onze werknemers over de juiste kennis en ervaring beschikken en sturen onze mensen alleen op pad met de beste materialen. We gebruiken altijd milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen.

Om constante kwaliteit te garanderen houden we de werkzaamheden nauwlettend in de gaten en nodigen we u graag uit voor een (periodieke) controleronde. Onze schoonmakers werken volgens de geldende Arbonormen en milieuwetgeving.

Werkgebied

Wij bieden onze diensten als schoonmaakbedrijf aan in Haarlem, Alkmaar, Amstelveen, IJmuiden, Hoofddorp en de rest van de provincie Noord-Holland.

Wilt u meer informatie of gebruik maken van de diensten van schoonmaakbedrijf Zorg en Zuiver? Neem dan contact met ons op.

Zorg en Zuiver- schoonmaak en thuiszorg Haarlem