ThuiszorgZorg en ZuiverSchoonmaakdiensten

Thuiszorg Haarlem

Thuiszorg HaarlemU zoekt professionele en betrokken thuiszorg in de regio Haarlem? Zorg en Zuiver is een allround thuiszorgorganisatie die kwalitatieve en persoonlijke thuiszorg verleent in Haarlem en de rest van Noord-Holland. Bij ons staan de behoeftes en wensen van de cliënten voorop. We geloven in een integere aanpak en behandelen iedere cliënt met respect. Zorg en Zuiver zet zich voor de volle 100 procent in om uw leven, in de vertrouwde omgeving, aangenamer te maken.

Thuiszorg Haarlem diensten

Afhankelijk van de situatie en behoeftes van de cliënt levert Zorg en Zuiver Haarlem de volgende thuiszorg diensten:

Naast de bovenstaande thuiszorg kunt u een beroep doen op Zorg en Zuiver voor slaapdiensten (slaap- en waaknachten) en respectvolle terminale zorg. Eenmalig gebruik maken van onze diensten? Ook dat is mogelijk.

Flexibele planning thuiszorg Haarlem

De thuiszorg medewerkers zijn flexibel inzetbaar en zorgen ervoor dat de werkzaamheden aansluiten op de (veranderde) actuele situatie. U komt bij ons niet op een wachtlijst en het eerste intake gesprek vindt doorgaans binnen een dag plaats. Kortom, we leveren persoonsgerichte thuiszorg op maat.

Spreekt onze benadering van thuiszorg u aan en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie met ons door te nemen.

Zorg en Zuiver- schoonmaak en thuiszorg Haarlem